Helyszín, időpont: Budapest, Molnár-szigeti Ifjúsági Tábor; 2018. március 11., vasárnapBUDAPESTI TÁJÉKOZÓDÁSI TÚRABAJNOKSÁG 2. forduló

A Gémes Természetjáró Egyesület városismereti tájékozódási versenyt rendez általános és középiskolások, családok valamint a Budapesti Tájékozódási Túrabajnokságba benevezett csapatok részére.  A verseny lényege: a résztvevőknek a rajtban kiosztott feladatlap és térkép alapján kell a helyszíneket felkeresni, a feladatlap kérdéseire valamint a XXIII. kerülettel kapcsolatos TOTÓ kérdésekre válaszolni.

A verseny ideje: 2018. március 11. (vasárnap)
Indítás: 9.30 órától 11.00 óráig, folyamatosan
Versenyidő: a feladatok megoldására 3 óra áll rendelkezésre
Versenyhelyszín: Budapest XXIII. kerület, Soroksár
Indító állomás: Molnár-szigeti Ifjúsági Tábor, Tündérkert rendezvényterem; Budapest XXIII., Molnár-sziget, Molnár u. eleje
Megközelíthető: Soroksár, Hősök tere HÉV állomástól a Molnár-szigeti hídon át az első utca jobbra. Ingyenes parkoló a tábor előtt.

Kategóriák:
ÁI    Ált. iskolás (felsős) csapat felnőtt kísérő nélkül
CS    „Családi” csapat (szülő vagy tanár és gyerek közösen)
FK    Felnőtt vagy középiskolás csapat

Csapatlétszám: 2-5 fő (felnőttek indulhatnak egyedül is)
Nevezési díj: nincs
Nevezés:  a helyszínen, a megfelelő számú versenyanyag elkészítéséhez kérjük, hogy a nevezni szándékozók jelezzék a résztvevő csapatok számát március 7-ig a gemeste@x3.hu címen.
Felszerelés: csapatonként óra és toll kötelező

A versenyen segédeszköz használható, tömegközlekedés igénybe vehető, de egyéb jármű használata – a kerékpárt is beleértve – tilos. A versenyre való felkészüléshez javasoljuk a www.soroksar.hu oldal tanulmányozását. Sok szeretettel várunk mindenkit!